Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

για μαθητές Δημοτικών Σχολείων


Τι σημαίνει η «βιοασφάλεια απέναντι στον COVID-19» για τους μαθητές; Τι εικόνες φέρνει στο νου, ποια χρώματα και σχήματα τη χαρακτηρίζουν;

Εμπνεύσου από τη Βραδιά του Ερευνητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και δώσε ζωή στην βιοασφάλεια απέναντι στον COVID-19, ζωγραφίζοντάς την όπως τη φαντάζεσαι!

Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα και υπόβαλέ τη μέχρι και την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου 2020.

Οι επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων είναι:
jpg, jpeg, gif, png, pdf
Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 6Mb

Διαγωνισμός Αφίσας

για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων


Τι σημαίνει η «βιοασφάλεια απέναντι στον COVID-19» για τους μαθητές; Πώς θα την περιέγραφαν περιεκτικά με τα δικά τους συνθήματα; Ποια η χρησιμότητά της και η σχέση της με την κοινωνία;

Εμπνεύσου από τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ και μέσα από δικά σου παραδείγματα, εικόνες, γνώσεις και βιώματα, ετοίμασε τη δική σου αφίσα για τη βιοασφάλεια απέναντι στον COVID-19 με τη δική σου εμβληματική εικόνα και πρωτότυπη έκφραση.

Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα και υπόβαλέ τη μέχρι και την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου 2020.

Οι επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων είναι:
jpg, jpeg, gif, png, pdf
Το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 6Mb

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Instagram

για όλες τις ηλικίες

Η Βραδιά του Ερευνητή στοχεύει στο μέλλον, στο πέρασμα της έρευνας στην κοινωνία. Βγάλτε φωτογραφίες με θέμα τις εφαρμογές της έρευνας και της καινοτομίας για την ανάκαμψη της χώρας, δίνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα στη σημερινή εποχή της οικονομικής, κοινωνικής και υγειονομικής κρίσης.

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου στο instagram με hashtag #ntuaren μέχρι και την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου 2020.

Για κάθε έναν από τους τρεις ανωτέρω διαγωνισμούς θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικοί έπαινοι και δώρα στις πέντε καλύτερες συμμετοχές, μετά από κρίση από Καθηγητές του ΕΜΠ.

Φόρμες Συμμετοχής