Εκδήλωση προς τιμήν αποχωρησάντων μελών διδακτικού προσωπικού του ΕΜΠ

Εκδήλωση προς τιμήν αποχωρησάντων μελών διδακτικού προσωπικού του ΕΜΠ

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου τιμητική εκδήλωση για τα είκοσι εννιά διδακτικά μέλη από οκτώ Σχολές του Ιδρύματος που αποχώρησαν αυτοδίκαια με τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

 

Προσκεκλημένα ήταν όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας προκειμένου να τιμήσουν τα αποχωρούντα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος, τα οποία συνεισέφεραν επί δεκαετίες στις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και διοικητικές δραστηριότητες του Ιδρύματος. Παράλληλα, με την εκδήλωση αυτή επιδιώχθηκε να αναδειχθεί το βασικό χαρακτηριστικό ενός Πανεπιστημίου: η αίσθηση της συνέχειας και της παράδοσης.

 

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή Ιωάννη Κ. Γκόλια, και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Κοσμήτορες των Σχολών του ΕΜΠ οι οποίοι έκαναν σύντομη αναφορά στο έργο και την προσωπικότητα των τιμώμενων μελών της Σχολής τους. Ακολούθησε αντιφώνηση από τα τιμώμενα μέλη και επίδοση από τον Πρύτανη του ΕΜΠ εγχάρακτου μεταλλίου με το ιστορικό έμβλημα του Πολυτεχνείου, τον Πυρφόρο.Back to top