Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20η Διημερίδα των Τμημάτων Δημοσίων – Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ελληνικών ΑΕΙ (15-16/6/2017)

Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου διοργάνωσε την «20η Διημερίδα των Τμημάτων Δημοσίων – Διεθνών και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ελληνικών πανεπιστημίων» η οποία έλαβε χώρα στις 15 & 16 Ιουνίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Λ. Καυτατζόγλου» του Κτηρίου Αβέρωφ στο Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων.

 

 

Στην ημερίδα συμμετείχαν στελέχη των Γραφείων και Τμημάτων Δημόσιων και Διεθνών   Σχέσεων καθώς και των Διεθνών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών, την ενημέρωση τους καθώς και την επίλυση προβλημάτων που τα απασχολούν. Προσκλήθηκαν και έλαβαν μέρος στελέχη της Εθνικής Ομάδας Προγράμματος Erasmus+ του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

 

 

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη των συμμετεχόντων στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου  και έκλεισε με μουσική εκδήλωση του Μουσικού Τμήματος του ΕΜΠ.

FaLang translation system by Faboba