Σεμινάριο εξοικείωσης φοιτητών σε τηλε-εξετάσεις με τα MS-Teams & MS-Forms, 15/1/2021, 17:00 - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ

9/1/2021

 

Σεμινάριο εξοικείωσης φοιτητών σε τηλε-εξετάσεις με τα MS-Teams & MS-Forms, 15/1/2021, 17:00

 

Για όσους φοιτητές επιθυμούν να εξοικειωθούν στη χρήση των MS Teams & MS Forms, και να διευκρινίσουν οποιοδήποτε σχετικό θέμα, θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας MS Teams την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 ώρα 17:00. Oι υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι οι Καθηγητές Δ. Κουτσογιάννης και Ν. Μαμάσης και ο Δρ Γ. Σιόλας.

 

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να σημειώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=swxeByp1IEOzZ20It5GMQIyUEruL7dNHuDAn4zjxxetUNDdIWFlPRDgwTEVBUzQwSEJQNUU0M0pFRC4u

 

Όσοι το κάνουν θα εγγραφούν στην αίθουσα με τίτλο "Σεμινάριο εξοικείωσης φοιτητών σε τηλε-εξετάσεις με τα MS-Teams & MS-Forms".

 

Διευκρινίζεται ότι οι φοιτητές θα πρέπει να είναι γραμμένοι στο σύστημα ΔΗΛΟΣ 365. Σε αντίθετη περίπτωση  θα χρειαστεί να (α) επισκεφτούν τον σύνδεσμο https://delos365.grnet.gr/, (β) χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία "Σύνδεση" και (γ) ταυτοποιηθούν με τα στοιχεία τους στα συστήματα του ΕΜΠ (  με το username και το password που έχουν στο central).

 

Σημείωση: Οι φοιτητές που συμπλήρωσαν άλλη φόρμα σχετική με την οργάνωση των εξετάσεων, που απευθύνεται στους διδάσκοντες και επιτηρητές, έχουν αυτόματα μεταφερθεί στην αίθουσα αυτού του σεμιναρίου και δεν θα χρειαστεί να ξανασυμπληρώσουν τη φόρμα.

 

EΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ (17/1/2021):

 

1) Οδηγίες

 

2) Δοκιμαστικό ηλεκτρονικό διαγώνισμα στο MS-Forms:
Είναι στη διάθεσή σας δοκιμαστική φόρμα εξέτασης που μπορείτε να συμπληρώσετε πριν το διαγώνισμά σας προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι ο μηχανισμός της εξέτασης δουλεύει χωρίς προβλήματα. Περιλαμβάνει όλους τους δυνατούς τύπους ερωτήσεων σε ηλεκτρονικό διαγώνισμα. Απαιτείται κεντρική ταυτοποίηση, όπως σε όλα τα διαγωνίσματα μέσω MS-Forms.

 

Από την Πρυτανεία,

με θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους για το χρόνο και την προσπάθειά τους για την προετοιμασία και την επικείμενη διεξαγωγή του σεμιναρίου.Back to top